Seattle Music Commission Wednesday, Feb 19, 2020, 12-2:00 pm

Seattle Municipal Tower Suite 5752, Large Conference Room

Reese Tanimura (Chair), Jen Czeisler (Vice Chair), Sue Ennis, Jerry Everard, Joleen Hughes, Ben Hunter, Tim Lennon, Sharlese Metcalf, Nate Omdal, Daniel Pak, Ben Secord, Terry Morgan, Kitty Wu, Paula Nava Madrigal

Staffed by Office of Film + Music, Office of Arts & Culture: Alex Rose, Scott Plusquellec, ZAG Awwad, Ashraf Hasham, Allie Lee, Randy Engstrom

AGENDA

- 1. Welcome by Reese Tanimura, presiding (12:15 pm 10 min)
 - a. Public Comments (2 minute limit per comment)
 - b. Welcome New Commissioners Terry Morgan, Kitty Wu, Paula Nava Madrigal
- 2. Regular Commission Business (12:25 pm 5 min)
 - a. Review Agenda
 - b. Vote on Approval of Minutes from November 13, 2019 meeting (retreat)
- 3. Guest Presenter: Nikki Barron Womxn in Music, kittenteeth, The Sound (12:30 pm 20 min)
 - a. Overview of The Sound, Q&A
- 4. Guest Presenter: Matthew Richter ARTS (12:50 20 min)
 - a. Overview of Cultural Space Agency / PDA, Q&A
- 5. 2020 SMC Governance & Priorities (1:10 30 min)
 - a. Commission leadership & membership
 - b. City of Music Vision looking back, looking forward
 - c. Committee structure
 - d. Work plan
- 6. Committee updates (1:40 pm 15 min)
 - a. Youth + Community
 - i. Music Career Day: Friday 4/3/20 at MoPOP, KEXP & The Vera Project
 - ii. Internship program
 - b. Advocacy + Economic Development
 - i. "Highest and Best Use" / House Bill 2881
 - ii. Noncompete Law / Proximity Clause issue
 - c. FED, Festivals & Events, other work groups
- 7. Misc. Announcements & Updates (1:50 pm 10 min)
 - a. Mixer: Seattle Music Innovators Feb 26
 - b. Responsible Hospitality Institute Feb 29-Mar 3
- 8. Adjourn (2:00 pm)

